2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
1 кубче прясна мая
1 ч.л. захар
300 мл топла вода
2 яйца
2 ч.л. сол
700 гр. брашно(приблизително)
80 гр. маргарин
80 гр. мас
300 гр. сирене
1 яйце за намазване, плюссусам за поръсване
1. Първо разтворете маята в малко топла вода с лъжичка захар и малко сол и брашно, и я оставете да шупне.
2. След това с другите съставки омесете тесто, което оставете половин час да почине и втаса.
3. От тестото направете 6 топки.
4. Намажете тава (диаметър около 32 см) с масло. Всяко парче тесто разточете с размера на тавата.
5. Поставете вътре едната кора, поръсете я с разтопения с маста маргарин (масло), надробете сирене, поставете отгоре другата кора и продължете така, докато поставите всички 6 кори.
6. Отгоре намажете тутманика с разбито яйце, поръсете със сусам и го нарежете на парчета.
7. Оставете на топло, докато напълни тавата, след което го сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса.