Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2011 11:55 - Световни полицаи или гангстери!?
Автор: neprosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5842 Коментари: 14 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Немога да коментирам!
     
            http://vbox7.com/play:8d93d6c9          Вижте сами:




Гласувай:
26



1. ivankalilova - Боже!Нима това е истина!Нямам д...
12.04.2011 12:28
Боже!Нима това е истина!Нямам думи!
цитирай
2. iliada - УЖАСНО Е ДОРИ ДА СЕ ПОМИСЛИ
12.04.2011 17:08
-НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!ОТКАЗВАМ ДА ПОВЯРВАМ.........
цитирай
3. kasnaprolet9999 - За това ни писа и миледи в коментар ...
12.04.2011 17:14
За това ни писа и миледи в коментар към моя постинг за "Япония , ние сме с вас", но там бяха повече предположение, тук всичко е обяснено много подробно. Направо съм потресена, до къде могат да стигнат с гоненето на финансиви и политически цели.
цитирай
4. tit - някак си не мога да го възприема...за трети път виждам такива теории!:(
12.04.2011 18:06
Би трябвало да има официална реакция, не мислиш ли?
Инак - Апокалипсиса ще ни се струва песен...
Между другото - 2012 вече не изглежда чак толкоз невъзможна...човешката надменност и алчност нямат край!
цитирай
5. neprosvet - tit - някак си не мога да го възприема...
12.04.2011 18:20
Не мислех да коментирам, защото ...?????(((((
Наглоста на тия хора е стигнала до там, че изобщо не им пука! Те вече не крият нищо! Какво като знаем, какво ще направим?????
цитирай
6. tryn - Нищо не може да ме изненада вече...
12.04.2011 18:46
Отдавна съм се убедила, че в основата на човешкото същество лежи звярът.
И никакви природни катаклизми не могат да съперничат на злото, което е причинила жестоката човешка ръка...
Само съм дълбоко потресена!
цитирай
7. mileidi46 - Ne ,te sa ubiizi!
12.04.2011 20:10
Gledaite tezi klipove,koito sega slojix v noviqt posting...i o6te ne6ta 6te si priemete za verni!!Za sujalenie oba4e..
цитирай
8. swanlake - Не мога да го отворя за съжяление но ...
13.04.2011 03:41
Не мога да го отворя за съжяление но от коментарите мисля ,че мога да си представя - тъжна история очевидно!
цитирай
9. landing - Това е ужасно! Предишните пъти, ...
13.04.2011 11:33
Това е ужасно! Предишните пъти, когато четох за това ги подминах, защото помислих, че е поредната тиражирана теория на конспирацията. Но сега... Тези хора, борба за власт ли е, за пари ли? Кое е това нещо, което движи действията им на геноцид?! Вече започвам да вярвам, че и 11 септември са си фабрикували. Въпреки всички факти, до последно не исках да вярвам на това. Как да продължиш живота си, когато по всякакъв начин се опитват да те деморализират?! Ами всичко, което ни крепи, си губи смисъла. Чувствам се като прашинка, раздухана от вятър, стана ми страшно...Ужасена съм!
цитирай
10. neprosvet - landing - Това е ужасно!
13.04.2011 13:13
Преди известно време прочетох "Тайните протоколи!" и "Новият световен ред" на Никола Николов. Бях стресната от това, което научих. Един "известен" с хапливите си реплики блогър беше написал, че това са измислици. Знам, че тук всеки има право на мнение и го приемам. Не искам, обаче някой да ми казва как да мисля.
За съжаление написаното в книгите на Никола Николов се случва. Това е страшно!
Понеже живеем в дуалистичен свят на ден и нощ, топло студено, добро и лошо, ние сме длъжни да дадем път на ДОБРОТО в нас. Илюминатите черпят сила от отрицателната ни енергия, положителната ги омаломощава. Все по-често ми прави впечатление, че без да говорим за тези неща, все повече хора и то млади, призовават да бъдем по-добри, да се подкрепяме, да сме единни, в което вярвам и аз, както и да звучи на останалите!
Трябва да преоткрием в себе си положителното, позитевното да го изведем напред и да се надяваме, че апокалипсиса ще ни се размине!
цитирай
11. luciffer - Има и друг вариант
13.04.2011 19:14
Моите разсъждения са в противопложна посока. И те се основават на една проста логика: Никой от притежаващите огромни богатства и власт не е заинтересован да убива милиони хора, които с труда си създават техните богатства. Може ли някой да даде смислен разумен отговор с каква цел тези олигарси ще атакуват с изкуствени земетресения атомните централи в Япония, ще разрушават и убиват с техногенни оръжия градове и хора, ще сриват икономиката и потенциала ( материален и интелектуален) на една от най-богатите и технологично развити страни? Може би ще кажете - заради конкуренция! Но такава не е възможно да има, ако няма солиден и могъщ конкурент. Освен това икономиката на САЩ в момента не е "розова", дори изпитва сериозни затруднения щом не може вече да обслужва вътрешния си дълг, въпреки непрекъснатото печатане на долари. И друго: икономиката на света е почти глобализирана, което ще рече че всички големи икономики са силно зависими помежду си.Тогава какво всъщност става?Според мен групата на свръх богатите олигарси, използвайки манипулиращата сила на медийте (и случващите се природни бедствия), целенасочено създава чрез тях митовете, че притежава тайни мощни оръжия, с които може да управлява и контролира целия свят.Така, всявайки тотален страх от мигновен апокалипсис, тая могъща група временно отклонява вниманието на човечеството от постепенното задълбочаващо се обедняване, глада и болестите, отдалечавайки неизбежния край на цялата световна финансово-икономическа система.

http://luciffer.blog.bg/technology/2011/04/12/svetovniiat-pandemichen-strah.727817
цитирай
12. neprosvet - Различията в мненията ни са може би, ...
14.04.2011 13:58
Различията в мненията ни са може би, несъществени.
Като изхождам от това, че всяка държава, която отстъпи контрола над парите си и предаде регулирането им на власт извън нея, предава себе си и бъдещето си на другата власт - на най-богатите.
В Европа тази роля се изпълнява от германската Бундесбанк, в САЩ от Американския федерален резерв, в Япония от Азиатската централна банка.
Ако интересите налагат игнориране на влиянието на Азиатската централна банка?
Ако е дошло време този нагнетен страх у нас да се подсили с нещо реално? За шепата финансови магнати, териториите и хората са или средство, което им позволява да увеличат капитала си, или средсво което им пречи да увеличат капитала си. Те не се спират пред нищо. За тях планетата е пренаселена, което означава, че новият световен ред ще върви към редуциране на броя на населението. В момента изхранването на населението е пречка за обогатяване. С навлизане на все по-нови технологии се освобождава много работна ръка, която е "излишен човешки материал". Ще наблюдаваме какво щу става още в Близкия Изток...как ще помага Световната банка на новите "демократични"правителства ...
Пък и Япония и японците няма да ги оставят така...Сега след разрушениятаза страната са нужни нови инвестиции...и те откъде ще дойдат...?
Случайно ли през ІІ-та световна война бяха бомбардирани Нагазаки и Хирошима и не на ужким, нали?
Явно и сега трябва да се изпробват новите военни технологии и оръжия. Защо пак срещу Япония? Предполагам, защото е по изолирана от континента и ще се локализират разрушенията. Всичко се случи толкова скоро. За да сме уверени, че говорим и мислим ИСТИНА, трябва да мине време.
цитирай
13. luciffer - Така е. Има истина и в твоите разс...
14.04.2011 18:25
Така е. Има истина и в твоите разсъждения.Но не забелязваш ли логическите противоречия в изказването на този Бенджамин Фулфорд?По неговите думи бившият японски финансов министър му бил обяснил, че предал контрола на японската финансова система на американски и европейски олигарси, защото Япония била заплашена с машина за земетресения. ХА ХА! Много наивно и смешно звучи това обяснение! Защото подобно ОТКРИТО изнудване чрез сплашване на велика суверена държава с някаква "машина за земетресения" може да се осъществи евентуално, първо, само на най-високо дипломатическо и държавно равнище в най-дълбока протоколна и документална СЕКРЕТНОСТ. Второ, никога подобни тайни "държавни преговори", касаещи сигурността на една държава, не се споделят и разкриват пред който и да било репортер преди да изминат поне 20, 40 или 50 години по разбираеми причини, дори от бивш премиер.Тези приказки и видеоизявата на Фулфорд са предназначени според мен за наивници. Подозирам дори, че той е подставено лице. Аз бих им повярвал, ако подобно "интервю" беше осъществено не "миналата година с бивш финансов министър", а СЕГА след жестоките природни събития и то от настоящия финансов министър. Тогава би имало някакво правно основание поради неспазване "обещанията" на олигарсите да се разбули скритата истина и да се развихри международен скандал, още повече,че японците са предани до смърт на честността и достойнството...
И последно.Няма държава, която би афиширала и разкрила реално притежавано тайно техногенно оръжие. Историята на международните отношения потвърждава това.
Всеки има право на лично мнение да го изказва и обосновава. Ето защо уважавам твоето мнение, но нито аз, нито ти можем да мислим, че те са самата истина - по скоро, може би са малки, скрити истини. Трябва наистина да мине време за да се открие "Голата Истина"... :))
цитирай
14. neprosvet - luciffer - Така е. Има истина и в твоите разс...
14.04.2011 21:18
Съгласна съм, че наистина трябва да мине време за да се открие "Голата Истина".
Благодаря ти за ценните коментари от които имах нужда!
Беше ми много приятно и ще се радвам, ако пак ми бъдеш гост!
Хубава вечер, luciffer!
Сърдечни поздрави!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: neprosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 506740
Постинги: 58
Коментари: 862
Гласове: 6222
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031